Tmavá čokoláda Gianduja

 

Ořechová čokoláda značky Cacao Barry

1 150 Kč 1 000 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Upozornění: letní měsíce nejsou pro přepravu čokolády příliš vhodné. Při objednávání se tak prosím vždy podívejte, jaké bude v nadcházejících dnech počasí. Teploty kolem 30 stupňů Celsia a více mohou změnit skupenství čokolády. 

 

Čokoláda Gianduja vzniká spojením ořechové pasty a tmavé čokolády a chutí připomíná nugát (jenom je o moc lepší). Je skvělým základem pro výrobu krémů, ganáží či čokoládových pěn. 

 

Balení:

2,5 kg

 

Složení:

Cukr, lískové ořechy (31,5 %), kakaová hmota, kakaové máslo, přírodní vanilkové aroma, emulgátor: E322 – sójový lecithin. Výrobek může obsahovat stopy mléka.

 

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 567 kcal/2374 kJ, celkový tuk: 37,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 12,4 g, sacharidy: 50 g, z toho cukry: 47,3 g, vláknina: 4,9 g, bílkoviny: 5,2 g, sůl: 0,01 g.

 

Skladování:

V suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia