BIO čokoláda Mokaya 66 %

Prémiová plantážová čokoláda značky Michel Cluizel

 

Balení 500 gramů

439 Kč 382 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

Plantážová hořká organická čokoláda Mokaya 66%

  • Tato plantážová čokoláda je vypěstovaná pouze na plantážích Mokaya v mexickém regionu Chiapas, která je známá svou dlouholetou tradicí v pěstování kakaových bobů.
  • Kakaové boby použité v této čokoládě jsou odrůdy Trinitaro.
  • Čokoláda s intenzivní kakaovou chutí doplněnou o tóny sušeného ovoce.

Hmotnost: 500 gramů

Množství kakaových součástí: min. 66%

Množství kakaového másla: 42 %

Čokoláda je ve formě malých praktických peciček pro snadné použití v cukrářské a zmrzlinářské výrobě.

Použití:

  • Pralinky
  • Ganáže
  • Dekorace
  • Zmrzlina
  • Polevy
  • Náplně

 Michel Cluizel:

Čokoláda Michel Cluizel patří mezi exkluzivní a velice luxusní čokoládu té nejvyšší kvality.

Rodinná firma s více než 60 - ti letou tradicí vyrábí čokoládu ve spolupráci s lokálními zemědělci.

Nejdůležitější roli hraje u této čokolády její pravá přírodní chuť.

Značka Michel Cluizel má proto patentovanou ochrannou známku na tzv. NOBLE INGREDIENTS - "vznešené suroviny".

To znamená, že do svých čokolád používá pouze ty nejkvalitnější suroviny, aby co nejvíce zachovala její přírodní chuť.

  • Pouze čisté kakaové máslo bez dalších příměsí.
  • Třtinový cukr namísto cukru řepného.
  • Přírodní vanilka Bourbon namísto aromat.
  • Řepkový lecitin namísto sójového lecitinu.
  • Bez přidaných rostlinných tuků.
  • Bez přidaných aromat.

Poznámka: Protože je čokoláda od výrobce balena v 3 kg balení a u nás je rozvažována do menších 500 gramových pytlíčků, nedostanete tuto čokoládu v originálním obalu od výrobce!