Oříšková čokoláda

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, s intenzivní oříškovou chutí

365 Kč 730 Kč od 365 Kč 317 Kč bez DPH 635 Kč bez DPH od 317 Kč bez DPH
Na cestě od dodavatele Na cestě od dodavatele Zvolte variantu

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, 100 % přírodní, bez laktózy a lepku, vegan

 

Tato čistě rostlinná oříšková čokoláda se chová stejně jako tmavá čokoláda. Můžete ji využít jako základ pro lahodné krémy, ganáže, pěny či glazury.

 

Při temperování používejte stejnou temperační křivku, jakou byste využili při temperaci tmavé čokolády, pracovní teplotu udržujte na 31°-32°C.

 

Složení: lískové ořechy, kakaové máslo, třtinový cukr (25%), slunečnicový lecitin

 

Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.

 

Uchovávejte v temnu, při teplotě 16°-18°C

 

Balení: 0,5 kg a 1 kg

 

Vyrobeno ve Francii

 

Nutriční hodnoty na 100 gr : energie 615 kcal, tuky 47,4 g (z toho 27,16 g nasycené mastné kyseliny), sacharidy 35,7 g (z toho 27,9 g cukry), vláknina 5,2 g, bílkoviny 13,9 g, sůl 0 g. 

 

Video dodavatele (podívejte se, jak se čokoláda vyrábí)