Moderní veganské dezerty

649 Kč 590 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze.

Všechny recepty mají základ v tradiční francouzské cukrařině, neobsahují ale žádné mléko, vejce či jiné živočišné produkty. Kuchařka Vás provede všemi alternativními surovinami i inovativními cukrářskými postupy, díky nimž budete moci vytvářet kouzelné dezerty, u kterých nikdo nepozná, že jsou čistě rostlinného původu.

Více jak sedmdesát skvělých receptů je rozděleno do sedmi kapitol – Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti. Při psaní kuchařky tak nezůstal žádný kámen neotočen a její obsah Vám pomůže stát se skvělým cukrářem.

 

Počet receptů: 75, Počet stran: 240

Výběr receptů: Croissanty, Kouglof, Tartaletky s oříšky a karamelizovanými jablky, Mangovo-kokosový dort, Třešňovo-čokoládové glazované dortíky, Čokoládový mille-feuille, Třešňový clafoutis, Crème caramel s kakaovými boby, Makronky.

 

 

Informace k jazykové verzi: vybrat si můžete mezi českou a anglickou verzí. Obě knihy obsahují stejné recepty, anglická verze má jenom občas nějaký recept malinko upravený a je více univerzální pro zahraniční cukráře. 

 

Kategorie: Kuchařka