POŠKOZENÁ OBÁLKA - Moderní veganské dezerty

Knížky s lehce poškozenou obálkou! Tedy obsah stejný jako v nové knize, ale bílá obálka je již z tiskárny lehce ušpiněna (drobné ušpinění, nevhodné pro prodej za plnou cenu).

390 Kč 355 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze.

Všechny recepty mají základ v tradiční francouzské cukrařině, neobsahují ale žádné mléko, vejce či jiné živočišné produkty. Kuchařka Vás provede všemi alternativními surovinami i inovativními cukrářskými postupy, díky nimž budete moci vytvářet kouzelné dezerty, u kterých nikdo nepozná, že jsou čistě rostlinného původu.

Více jak sedmdesát skvělých receptů je rozděleno do sedmi kapitol – Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti. Při psaní kuchařky tak nezůstal žádný kámen neotočen a její obsah Vám pomůže stát se skvělým cukrářem.

 

Počet receptů: 75, Počet stran: 240

Výběr receptů: Croissanty, Kouglof, Tartaletky s oříšky a karamelizovanými jablky, Mangovo-kokosový dort, Třešňovo-čokoládové glazované dortíky, Čokoládový mille-feuille, Třešňový clafoutis, Crème caramel s kakaovými boby, Makronky.

 

 

Informace k jazykové verzi: vybrat si můžete mezi českou a anglickou verzí. Obě knihy obsahují stejné recepty, anglická verze má jenom občas nějaký recept malinko upravený a je více univerzální pro zahraniční cukráře. 

 

Kategorie: Kuchařka