Čokoláda, termín 27. října 2019

Na tomto velmi oblíbeném kurzu si ukážeme několik dezertů, ve kterých hraje hlavní roli právě čokoláda.

 

Termín 27. října 2019.

4 490 Kč 3 711 Kč bez DPH
Volná místa (> 5 ks)

Obsah kurzu se pravidelně mění v závislosti na mé momentální inspiraci, hlavní roli bude ale vždy hrát čokoláda. Většinou se můžete těšit na:

a) temperování čokolády - popovídáme si o čokoládě, naučíme se jak správně čokoládu temperovat pro výrobu pralinek a čokoládových dekorací a pak si každý i svoje vlastní pralinky vyrobíte 

b) čokoládový glazovaný dortík - ukážeme si jak se dělají moderní čokoládové dortíky založené na minimu korpusu a maximu čokolády. Naučím Vás, jak si vyrobit krásnou lesklou glazuru, se kterou všechny vaše dortíky budou vypadat naprosto neuvěřitelně.

c) čokoládovou skleničku

 

d) servírovaný dezert


Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.

Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.

 

Kurz se koná v krásných nových prostorech školy v Třebichovicích. Třebichovice jsou malé městečko mezi Slaným a Kladnem, ležící uprostřed klidné přírody, přímo vedle Vinařické hory. Pokud tak na kurz přijedete dřív, můžete si čas zpříjemnit procházkou lesem a na chvíli zapomenout na ruch města. A pokud se vám nebude chtít po kurzu domu, můžete ve škole přespat v jednom z pokojíčků (informace se připravují). 

 

Kapacita kurzu : maximálně 8 osob

Časová náročnost : 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)

V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení (oběd) a zapůjčení zástěry.

Adresa: Třebichovice 168

 

Prosba: pokud bych mohla poprosit, při platbě za kurz prosím volte bankovní převod, děkuji (neplatí pro účastníky ze Slovenska)

 

 

Kategorie: Kurzy