Základy veganské cukrařiny, 20.-21. února 2021
Detailní popis produktu
Stále dostávám otázku "A ono lze dělat cukrařinu bez mléka a vajec?". Ano, jde. A na tomto víkendovém kurzu to ukáži i Vám. Podíváme se na cukrářské řemeslo ze všech úhlů, od pečení až po "vyšší dívčí".
Těšit se můžete na (obsah kurzu se může lehce měnit podle mé momentální inspirace):
a) pečení - připravíme si můj oblíbený Kouglof, naučíme se briošky a brioškové koláčky a samozřejmě si upečeme i croissanty, čokoládové či vanilkové šneky
b) tartaletky - klasické i moderní
c) glazované dorty a dortíky, skleničkové dezerty
d) drobné sladkosti (makronky..)
Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.
Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.
Kurz se koná v krásných nových prostorech školy v Třebichovicích. Třebichovice jsou malé městečko mezi Slaným a Kladnem, ležící uprostřed klidné přírody, přímo vedle Vinařické hory. Pokud tak na kurz přijedete dřív, můžete si čas zpříjemnit procházkou lesem a na chvíli zapomenout na ruch města. Přespat můžete v našem novém penzionu.
Kapacita kurzu : maximálně 8 osob
Časová náročnost : oba dny 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)
V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení (oběd) a zapůjčení zástěry.
Adresa: Třebichovice 168