Banánové pyré
Detailní popis produktu
Hmotnost: 1kg
- Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
- Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
- Bez přidaných barviv a konzervantů.
Použití pyré:
- Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
- Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
- Ovocné nápoje, limonády, koktejly.
Co je to pasterizace?
- Jeden ze způsobů konzervace potravin.
- Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
- Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
- Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.
Složení:
Pyré banán (90 %), invertní cukr (10 %), antioxidant: kyselina L – askorbová, regulátor kyselosti:
kyselina citronová.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota: 481,4 Kj/ 113,5 kcal, celkový tuk: 0,204 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,055 g, sacharidy: 25,8 g, z toho cukry: 21,6 g, vláknina: 2,8 g, celkové bílkoviny: 1,1 g, sůl: 0,007 g.