Bílá mandlová čokoláda
Detailní popis produktu
Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, 100 % přírodní, bez laktózy a lepku, vegan
Tuto čistě rostlinnou čokoládu můžete využít jako základ pro lahodné krémy, ganáže, pěny či glazury.
Složení: mandle, kakaové máslo, cukr, slunečnicový lecitin, vanilka z Madagaskaru.
Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.
Uchovávejte v temnu, při teplotě 16°-18°C
Balení: 0,5 kg a 1 kg
Upozornění: Pecičky nejsou v reálu až tak krásně placaté jako na prvním obrázku. Druhý obrázek je reálné zobrazení peciček. Čokoláda je trošku hustější (díky vyššímu obsahu mandlí). Pokud byste ji potřebovali o něco tekutější, doporučujeme přidat trošku kakaového másla.
Vyrobeno ve Francii
Video dodavatele (podívejte se, jak se čokoláda vyrábí)