Bílá mandlová čokoláda

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě

329 Kč 625 Kč od 329 Kč 286 Kč bez DPH 543 Kč bez DPH od 286 Kč bez DPH
Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, 100 % přírodní, bez laktózy a lepku, vegan

 

Tuto čistě rostlinnou čokoládu můžete využít jako základ pro lahodné krémy, ganáže, pěny či glazury. 

  

Složení: mandle, kakaové máslo, cukr, slunečnicový lecitin, vanilka z Madagaskaru.

 

Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.

 

Uchovávejte v temnu, při teplotě 16°-18°C

 

Balení: 0,5 kg a 1 kg

 

Upozornění: Pecičky nejsou v reálu až tak krásně placaté jako je na obrázku. Čokoláda je trošku hustější (díky vyššímu obsahu mandlí). Pokud byste ji potřebovali o něco tekutější, doporučujeme přidat trošku kakaového másla. 

 

Vyrobeno ve Francii

  

Video dodavatele (podívejte se, jak se čokoláda vyrábí)






Kategorie: Suroviny