Karamelová čokoláda

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, s intenzivní chutí slaného karamelu

322 Kč 611 Kč od 322 Kč 280 Kč bez DPH 531 Kč bez DPH od 280 Kč bez DPH
Skladem (4 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, 100 % přírodní, bez laktózy a lepku, vegan

 

Tato čistě rostlinná karamelová čokoláda se chová stejně jako tmavá čokoláda. Můžete ji využít jako základ pro lahodné krémy, ganáže, pěny či glazury.

 

Při temperování používejte stejnou temperační křivku, jakou byste využili při temperaci tmavé čokolády, pracovní teplotu udržujte na 31°-32°C.

 

Složení: mandle, karamel (cukr, glukózový sirup), kakaové máslo, cukr, sůl, slunečnicový lecitin

 

Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.

 

Uchovávejte v temnu, při teplotě 16°-18°C

 

Balení: 0,5 kg a 1 kg

 

Vyrobeno ve Francii

 

Nutriční hodnoty na 100 gr : energie 568 kcal, tuky 37 g (z toho 20 g nasycené mastné kyseliny), sacharidy 48 g (z toho 48 g cukry), vláknina 4 g, bílkoviny 11 g, sůl 0,5 g. 

 

Video dodavatele (podívejte se, jak se čokoláda vyrábí)






Kategorie: Suroviny