Základy veganské cukrařiny, 11.+12. ledna 2025
Product detailed description
Stále dostávám otázku "A ono lze dělat cukrařinu bez mléka a vajec?". Ano, jde. A na tomto víkendovém kurzu to ukáži i Vám. Podíváme se na cukrářské řemeslo ze všech úhlů, od pečení až po "vyšší dívčí".
Těšit se můžete na (obsah kurzu se může lehce měnit podle mé momentální inspirace):
a) pečení - naučíme se dvě základní těsta - brioškové a croissantové. Z croissantového těsta si uděláme samozřejmě klasické croissanty a navíc si upečeme i vanilkové šnečky s rozinkami. Z brioškového těsta si připravíme "tvarohové" drobenkové koláčky a skoricové motance.
b) tartaletky
c) glazované dortíky, skleničkové dezerty
d) drobné sladkosti (makronky..)
Kurz je nabitý informacemi a praktickými recepty a vše je poskládáno tak, aby si ho užil jak cukrářský začátečník tak i ten více pokročilý.
Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.
Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.
Kurz se koná v krásných nových prostorech školy v Třebichovicích. Třebichovice jsou malé městečko mezi Slaným a Kladnem, ležící uprostřed klidné přírody, přímo vedle Vinařické hory. Pokud tak na kurz přijedete dřív, můžete si čas zpříjemnit procházkou lesem a na chvíli zapomenout na ruch města. Přespat můžete v našem novém penzionu.
Kapacita kurzu : maximálně 8 osob
Časová náročnost : oba dny 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)
V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení (oběd) a zapůjčení zástěry.
Adresa: Třebichovice 168
Storno podmínky:
Pokud svoji účast zrušíte minimálně 30 dní před termínem kurzu, zašleme Vám zpět plnou částku.
V případě storna minimálně 14 dní před termínem kurzu Vám zašleme zpět 50 % částky.
Pokud byste museli svoje místo zrušit v posledních 14 dnech, činí storno poplatek 100 % částky.
V obou posledních případech se vždy ihned vrháme na hledání Vašeho náhradníka. Pokud se nám podaří najít, pak Vám samozřejmě vrátíme plnou částku.
Be the first who will post an article to this item!