Čokoláda Fleur de Cao 70 %

 

Hořká prémiová čokoláda značky Cacao Barry

 

Momentálně vyprodáno, znovu dostupné až koncem dubna!

470 Kč 409 Kč bez DPH
Na cestě od dodavatele

Tento artikl bude bohužel výrobcem dodán až koncem dubna, v tuto chvíli si ho tak sice můžete objednat, jeho dodání lze ale očekávat až kolem 27. dubna.

 

Čokoláda Fleur de Cao nabízí to nejlepší z kakaových bobů z Ekvádoru, Pobřeží slonoviny a souostroví Svatý Tomáš a Princův ostrov. Mezi základní charakteristiky této čokolády patří intenzivní kakaová chuť, jemná květinová vůně a dřevité tóny se skrytými podtóny banánů a lékořice. 

 

Vhodné použití:

Tato čokoláda je díky svému vysokému obsahu kakaového másla prakticky multifunkční. Můžete ji využít na pralinky, dekorace, ganáže, krém, pěny či glazury. 

 

Doporučené párování:

Tonka boby, bazalka, eukalyptus, marakuja, černý rybíz, maliny, rozinky, kandovaný pomeranč, calvados, javorový sirup, pekany, kakaové boby

 

Balení:

1 kg, malé pecičky.

UPOZORNĚNÍ - výrobce nám čokoládu dodává v balení o váze 5 kg. Protože toto množství by bylo pro většinu našich zákazníků příliš velké, rozvažujeme čokoládu do menších balení o váze 1 kg. Tuto čokoládu Fleur de Cao tak nedostanete v originálním obalu od výrobce, nýbrž v našem přebalu.

 

Složení:

Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj. Obsah kakaových součástí: 70 %, obsah kakaového másla: 42 %.

 

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 568 kcal/2376 kJ, celkový tuk: 43 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 25,8 g, sacharidy: 30,7 g, z toho cukry: 27,1 g, vláknina: 12,1 g, bílkoviny: 7,6 g, sůl: 0,02 g.

 

Skladování:

V suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia