BIO čokoláda Madirofolo 65 %
Detailní popis produktu
Čokoláda Madirofolo pochází z jedné jediné plantáže ze severní části ostrova Madagaskar. Celá plantáž je obklopena tamarindovými stromy, které dodávají čokoládě její jedinečnou chuť s citrusovými a dřevitými tóny.
Vhodné použití: Tato čokoláda je díky svému vysokému obsahu kakaového másla prakticky multifunkční. Můžete ji využít na pralinky, dekorace, ganáže, krém, pěny či glazury.
Doporučené párování: Vanilka, šafrán, lékořice, růžový grep, limetka, karamel, bílý čaj
Balení: 1 kg, malé pecičky
Složení: Bio kakaová hmota, bio třtinový cukr, bio kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj. Obsah kakaových součástí: 65 %, obsah kakaového másla: 38 %.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 554 kcal/2317 kJ, celkový tuk: 40 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g, sacharidy: 36 g, z toho cukry: 32 g, vláknina: 12,1 g, bílkoviny: 7,2 g, sůl: 0,02 g.
Skladování: V suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia