Čokoláda Ocoa 70%
Detailní popis produktu
Čokoláda Ocoa Vás okouzlí svojí intenzivní kakaovou chutí, kterou získává díky speciálnímu způsobu fermentace kakaových bobů (tzv. Q fermentace).
Vhodné použití:
Tato čokoláda je velmi vhodná na výrobu čokoládových pralinek či dekorací. Můžete ji ale použít i na ganáže, krémy či pěny.
Doporučené párování:
Skořice, vanilka, hřebíček, solný květ, černý rybíz, hruška, meruňky, karamel
Balení:
1 kg, malé pecičky
Složení:
Kakaová hmota, cukr, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj. Obsah kakaových součástí: 70 %, obsah kakaového másla: 39 %.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 549 kcal/2297 kJ, celkový tuk: 40,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 24,1 g, sacharidy: 30,8 g, z toho cukry: 26,5 g, vláknina: 13,4 g, bílkoviny: 8,4 g, sůl: 0,02 g.
Skladování:
V suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia