Čokoláda Ocoa 70%

 

Hořká prémiová čokoláda značky Cacao Barry

440 Kč 383 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

 Upozornění: letní měsíce nejsou pro přepravu čokolády příliš vhodné. Při objednávání se tak prosím vždy podívejte, jaké bude v nadcházejících dnech počasí. Teploty kolem 30 stupňů Celsia a více mohou změnit skupenství čokolády. 

 

Čokoláda Ocoa Vás okouzlí svojí intenzivní kakaovou chutí, kterou získává díky speciálnímu způsobu fermentace kakaových bobů (tzv. Q fermentace). 

 

Vhodné použití:

Tato čokoláda je velmi vhodná na výrobu čokoládových pralinek či dekorací. Můžete ji ale použít i na ganáže, krémy či pěny.

 

Doporučené párování:

Skořice, vanilka, hřebíček, solný květ, černý rybíz, hruška, meruňky, karamel

 

Balení:

1 kg, malé pecičky

 

Složení:

Kakaová hmota, cukr, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj. Obsah kakaových součástí: 70 %, obsah kakaového másla: 39 %.

 

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 549 kcal/2297 kJ, celkový tuk: 40,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 24,1 g, sacharidy: 30,8 g, z toho cukry: 26,5 g, vláknina: 13,4 g, bílkoviny: 8,4 g, sůl: 0,02 g.

 

Skladování:

V suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia