Čokoládové tyčky k zapékání

451 Kč 403 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)

Termostabilní tmavá čokoláda vhodná na pečení, zejména pak na výrobu Pain au chocolat (croissantové těsto plněné čokoládou)

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto čokoládové tyčinky značky Callebaut mají intenzivní čokoládovou chuť a vůni. Díky svému složení odolávají teplotám pečení do 200 stupňů Celsia bez změny kvality. 

Délka: 80 mm

Počet v balení:  +- 300 ks

Hmotnost balení:  1,6 kg

Vhodné použití: Čokoládové rolky z croissantového těsta (pain au chocolat), recept najdete v kuchařce Moderní veganské dezerty na str. 38.

Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj.

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 495 kcal/2071 kJ, celkový tuk: 25,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 15,3 g, sacharidy: 56,2 g, z toho cukry: 53,4 g, vláknina: 8,3 g, bílkoviny: 5,3 g, sůl: 0,01 g.

Skladování: V suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.