Kávová čokoláda

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, s intenzivní kávovou chutí

416 Kč 832 Kč od 416 Kč 362 Kč bez DPH 723 Kč bez DPH od 362 Kč bez DPH
Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu

Upozornění: letní měsíce nejsou pro přepravu čokolády příliš vhodné. Při objednávání se tak prosím vždy podívejte, jaké bude v nadcházejících dnech počasí. Teploty kolem 30 stupňů Celsia a více mohou změnit skupenství čokolády. 

 

Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, 100 % přírodní, bez laktózy a lepku, vegan

 

Tato čistě rostlinná kávová čokoláda se chová stejně jako tmavá čokoláda. Můžete ji využít jako základ pro lahodné krémy, ganáže, pěny či glazury.

 

Při temperování používejte stejnou temperační křivku, jakou byste využili při temperaci tmavé čokolády, pracovní teplotu udržujte na 31°-32°C.

 

Složení: kávová zrna (pražená), mandle, kakaové máslo, třtinový cukr (25%), slunečnicový lecitin

 

Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.

 

Uchovávejte v temnu, při teplotě 16°-18°C

 

Balení: 0,5 kg a 1 kg

 

Vyrobeno ve Francii

 

Nutriční hodnoty na 100 gr : energie 558 kcal, tuky 41,1 g (z toho 23,2 g nasycené mastné kyseliny), sacharidy 33,7 g (z toho 29,2 g cukry), vláknina 6,7 g, bílkoviny 13 g, sůl 0,07 g. 

 

Video dodavatele (podívejte se, jak se čokoláda vyrábí)