Mycryo kakaové máslo 0,6 kg
Detailní popis produktu
Jak na temperaci čokolády pomocí tohoto práškového kakaového másla (příklad tmavá čokoláda):
- čokoládu plně rozehřejte na cca 45 stupňů Celsia
- pomocí občasného míchání zchlaďte na 35 stupňů Celsia
- přidejte Mycryo - 1 % hmotnosti čokolády (na 1 kg čokolády 10 gr kakaového másla)
- míchejte, dokud se kakaové máslo zcela nerozpustí a teplota čokolády neklesne na 31-32 stupňů
- pomocí testu si ověřte, že čokoláda je správně natemperovaná
U jiných čokolád postupujte stejně. Tedy čokoládu zahřejte, vychlaďte na teplotu o 3 stupně vyšší než je teplota pracovní a poté přidejte Mycryo.
Složení: kakaové máslo
Balení: 0,6 kg
Skladování: skladujte v suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář