Mycryo kakaové máslo 0,6 kg

465 Kč 415 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

100 % kakaové máslo v prášku

Vhodné pro rychlou a spolehlivou temperaci čokolády

Balení: 600 gramů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak na temperaci čokolády pomocí tohoto práškového kakaového másla (příklad tmavá čokoláda):

  • čokoládu plně rozehřejte na cca 45 stupňů Celsia
  • pomocí občasného míchání zchlaďte na 35 stupňů Celsia
  • přidejte Mycryo - 1 % hmotnosti čokolády (na 1 kg čokolády 10 gr kakaového másla)
  • míchejte, dokud se kakaové máslo zcela nerozpustí a teplota čokolády neklesne na 31-32 stupňů
  • pomocí testu si ověřte, že čokoláda je správně natemperovaná

U jiných čokolád postupujte stejně. Tedy čokoládu zahřejte, vychlaďte na teplotu o 3 stupně vyšší než je teplota pracovní a poté přidejte Mycryo.

Složení: kakaové máslo

Balení: 0,6 kg

Skladování: skladujte v suchu a chladu, do 20 stupňů Celsia

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.