Všechny suroviny na tomto eshopu jsou čistě rostlinného složení!

Mycryo kakaové máslo 0,6 kg

465 Kč 404 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

100 % kakaové máslo v prášku

Vhodné pro rychlou a spolehlivou temperaci čokolády

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaové máslo

Hmotnost: 0,6 kg

 

Jak na temperaci čokolády pomocí tohoto práškového kakaového másla (příklad tmavá čokoláda):

  • čokoládu plně rozehřejte na cca 45 stupňů Celsia
  • pomocí občasného míchání zchlaďte na 35 stupňů Celsia
  • přidejte Mycryo - 1 % hmotnosti čokolády (na 1 kg čokolády 10 gr kakaového másla)
  • míchejte, dokud se kakaové máslo zcela nerozpustí a teplota čokolády neklesne na 31-32 stupňů
  • pomocí testu si ověřte, že čokoláda je správně natemperovaná

U jiných čokolád postupujte stejně. Tedy čokoládu zahřejte, vychlaďte na teplotu o 3 stupně vyšší než je teplota pracovní a poté přidejte Mycryo.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.