Bezlepkový cukrářský a pekařský kurz, 18.+19. října 2025
Detailní popis produktu
Na tomto kurzu se naučíme vyrábět skvělé dezerty / pečivo nejenom bez živočišných surovin, ale kompletně i bez lepku. Ukážeme si, že některé dezerty lze vyrobit poměrně snadno bez jakékoliv mouky a u těch, kde by byla v běžných receptech klasická mouka použita se ji naučíme správně nahrazovat.
Těšit se můžete na:
a) základní jednoduché pečení - recepty z kynutého těsta, cupcakes, chlebíčky, sušenky...
b) "vyšší dívčí" - tedy tartaletky, skleničkový dezert, makronky
c) pekařské recepty (kváskové i s droždím) - chleby, bulky, focacciu
Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty ani lepek.
Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.
Kurz se koná v krásných nových prostorech školy v Třebichovicích. Třebichovice jsou malé městečko mezi Slaným a Kladnem, ležící uprostřed klidné přírody, přímo vedle Vinařické hory (jezdí k nám i autobusová linka). Pokud tak na kurz přijedete dřív, můžete si čas zpříjemnit procházkou lesem a na chvíli zapomenout na ruch města. Pokud byste chtěli přijet o den dřív (nebo naopak o den později odjet), můžete přenocovat v naší Chalupě pod Jasany.
Kapacita kurzu : maximálně 8 osob
Časová náročnost : 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)
V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení (oběd) a zapůjčení zástěry.
Adresa: Třebichovice 168
Storno podmínky:
Pokud svoji účast zrušíte minimálně 30 dní před termínem kurzu, zašleme Vám zpět plnou částku.
V případě storna minimálně 14 dní před termínem kurzu Vám zašleme zpět 50 % částky.
Pokud byste museli svoje místo zrušit v posledních 14 dnech, činí storno poplatek 100 % částky.
V obou posledních případech se vždy ihned vrháme na hledání Vašeho náhradníka. Pokud se nám podaří najít, pak Vám samozřejmě vrátíme plnou částku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.