Ceny na e-shopu jsou uvedeny s doručením v České republice. V případě doručování na Slovensko bude výsledná cena upravena dle slovenských sazeb DPH.

Masterclass s Marike van Beurden, 20.+21.9.2025 (v angličtině)

16 990 Kč 14 041 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Seznamte se s Marike van Beurden – oceňovanou cukrářkou a inovátorkou

Marike van Beurden je celosvětově uznávaná nizozemská cukrářka proslulá svým uměleckým cítěním a odhodláním předefinovat chuť. Během své bohaté kariéry vedla cukrářský tým v tříhvězdičkové michelinské restauraci Caprice v Hongkongu a získala ocenění jako Dutch Chocolate Masters a druhé místo na světovém finále World Chocolate Masters v roce 2013.

Její dezerty jsou známé svou lehkostí, vyváženou sladkostí a nečekanými kombinacemi chutí. Inspiraci čerpá z cestování, umění i přírody a tvoří dezerty, které překvapí a potěší. Jako průkopnice rostlinné cukrařiny spoluzaložila projekt Be Better My Friend, zaměřený na udržitelné, čisté produkty bez kompromisů v chuti.

Zúčastněte se kurzu s Marike a učte se od cukrářky, která spojuje tradici s inovací. V tomto plně rostlinném cukrářském kurzu se s vámi podělí o svůj přístup k tvorbě elegantních a chuťově vytříbených veganských dezertů, které splňují ty nejvyšší standardy moderní cukrařiny.

 
 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co se na kurzu naučíte (přehled receptů ponechávám v angličtině, všechny recepty jsou 100 % rostlinné)

Triple Chocolate Babka
  • Chocolate brioche dough
  • Chocolate & hazelnut filling 
  • Chocolate pastry cream
  • Salted caramel 
Mont Blanc croissants 
  • Croissants baked with chestnut filling 
  • Pineapple & Rhum filling
  • Mont-blanc cream 
Coconut cookies 
  • Coconut cookie dough 
  • Bounty style filling
  • Coconut cream
  • Toasted passionfruit coconut 
Apple pie 2.0 
  • Sable dough 
  • Sponge cake
  • Tatin apple marmalade
  • Cinnamon pastry cream
  • Whipped apple pie cream
  • Lemon glazing 
Chocolate & Cherry cake 
  • Chocolate coating & decor 
  • Cherry chocolate cake with a hint of shezuan pepper
  • Cherry ganache
  • Raspberry pate de fruit 
Exotique fruits 
  • Mango & cardamon marmalade 
  • Mango crémeux
  • Lime sponge
  • Exotic fruits mousse
  • Mango & passion fruit glazing 
Autumn berries tart 
  • Pistachio sable 
  • Pistachio frangipani
  • Berries cream
  • topped with autumn berries & flowers 

Další praktické informace

Maximální počet účastníků - 10

Kde se kurz koná - v naší cukrářské škole v obci Třebichovice (cca 20 minut z pražského letiště)

Čas kurzu - bude upřesněn. Počítejte se začátkem mezi 9.00/10.00 a koncem mezi 17.00/18.00

Ubytování - první z přihlášených si mohou pronajmout pokoj přímo v našem ubytování nad školou. Ostatním v případě zájmu pomůžeme najít ubytování v blízkém okolí (většinou pronajímáme několika kurzistům dohromady větší byt / dům). 

Splátky - v případě zájmu o splátkový systém mě prosím kontaktujte. Pro rezervaci postačí zaplatit 30 % částky a zbytek postupně splatit do termínu kurzu. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz.