Masterclass s Marike van Beurden, 20.+21.9.2025 (v angličtině)
Detailní popis produktu
Co se na kurzu naučíte (přehled receptů ponechávám v angličtině, všechny recepty jsou 100 % rostlinné)
Triple Chocolate Babka
- Chocolate brioche dough
- Chocolate & hazelnut filling
- Chocolate pastry cream
- Salted caramel
Mont Blanc croissants
- Croissants baked with chestnut filling
- Pineapple & Rhum filling
- Mont-blanc cream
Coconut cookies
- Coconut cookie dough
- Bounty style filling
- Coconut cream
- Toasted passionfruit coconut
Apple pie 2.0
- Sable dough
- Sponge cake
- Tatin apple marmalade
- Cinnamon pastry cream
- Whipped apple pie cream
- Lemon glazing
Chocolate & Cherry cake
- Chocolate coating & decor
- Cherry chocolate cake with a hint of shezuan pepper
- Cherry ganache
- Raspberry pate de fruit
Exotique fruits
- Mango & cardamon marmalade
- Mango crémeux
- Lime sponge
- Exotic fruits mousse
- Mango & passion fruit glazing
Autumn berries tart
- Pistachio sable
- Pistachio frangipani
- Berries cream
- topped with autumn berries & flowers
Další praktické informace
Maximální počet účastníků - 10
Kde se kurz koná - v naší cukrářské škole v obci Třebichovice (cca 20 minut z pražského letiště)
Čas kurzu - bude upřesněn. Počítejte se začátkem mezi 9.00/10.00 a koncem mezi 17.00/18.00
Ubytování - první z přihlášených si mohou pronajmout pokoj přímo v našem ubytování nad školou. Ostatním v případě zájmu pomůžeme najít ubytování v blízkém okolí (většinou pronajímáme několika kurzistům dohromady větší byt / dům).
Splátky - v případě zájmu o splátkový systém mě prosím kontaktujte. Pro rezervaci postačí zaplatit 30 % částky a zbytek postupně splatit do termínu kurzu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.