Veganské pečení pro začátečníky i pokročilé, 22.+23. února 2025
Detailní popis produktu
Pokračující kurz určený zejména absolventům kurzu Základy veganské cukrařiny. Zcela určitě se můžou přihlásit ale i ty z Vás, kdo na základním kurzu nebyli - jeho absolvování tak není podmínkou pro návštěvu tohoto kurzu..
Během tohoto kurzu se podíváme více na různé recepty z croissantového těsta, brioškového těsta a listového těsta.
Z každého druhu těsta si přichystáme cca 3-4 recepty, abyste se co nejvíce seznámili se všemi možnými aplikacemi.
Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.
Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.
Kurz se koná v krásných nových prostorech školy v Třebichovicích. Třebichovice jsou malé městečko mezi Slaným a Kladnem, ležící uprostřed klidné přírody, přímo vedle Vinařické hory. Pokud tak na kurz přijedete dřív, můžete si čas zpříjemnit procházkou lesem a na chvíli zapomenout na ruch města. Přespat můžete v našem novém penzionu.
Kapacita kurzu : maximálně 8 osob
Časová náročnost : oba dny 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)
V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení (oběd) a zapůjčení zástěry.
Adresa: Třebichovice 168
Storno podmínky:
Pokud svoji účast zrušíte minimálně 30 dní před termínem kurzu, zašleme Vám zpět plnou částku.
V případě storna minimálně 14 dní před termínem kurzu Vám zašleme zpět 50 % částky.
Pokud byste museli svoje místo zrušit v posledních 14 dnech, činí storno poplatek 100 % částky.
V obou posledních případech se vždy ihned vrháme na hledání Vašeho náhradníka. Pokud se nám podaří najít, pak Vám samozřejmě vrátíme plnou částku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.