Základy veganské cukrařiny, 11.+12. ledna 2025
Detailní popis produktu
Stále dostávám otázku "A ono lze dělat cukrařinu bez mléka a vajec?". Ano, jde. A na tomto víkendovém kurzu to ukáži i Vám. Podíváme se na cukrářské řemeslo ze všech úhlů, od pečení až po "vyšší dívčí".
Těšit se můžete na (obsah kurzu se může lehce měnit podle mé momentální inspirace):
a) pečení - naučíme se dvě základní těsta - brioškové a croissantové. Z croissantového těsta si uděláme samozřejmě klasické croissanty a navíc si upečeme i vanilkové šnečky s rozinkami. Z brioškového těsta si připravíme "tvarohové" drobenkové koláčky a skoricové motance.
b) tartaletky
c) glazované dortíky, skleničkové dezerty
d) drobné sladkosti (makronky..)
Kurz je nabitý informacemi a praktickými recepty a vše je poskládáno tak, aby si ho užil jak cukrářský začátečník tak i ten více pokročilý.
Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.
Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.
Kurz se koná v krásných nových prostorech školy v Třebichovicích. Třebichovice jsou malé městečko mezi Slaným a Kladnem, ležící uprostřed klidné přírody, přímo vedle Vinařické hory. Pokud tak na kurz přijedete dřív, můžete si čas zpříjemnit procházkou lesem a na chvíli zapomenout na ruch města. Přespat můžete v našem novém penzionu.
Kapacita kurzu : maximálně 8 osob
Časová náročnost : oba dny 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)
V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení (oběd) a zapůjčení zástěry.
Adresa: Třebichovice 168
Storno podmínky:
Pokud svoji účast zrušíte minimálně 30 dní před termínem kurzu, zašleme Vám zpět plnou částku.
V případě storna minimálně 14 dní před termínem kurzu Vám zašleme zpět 50 % částky.
Pokud byste museli svoje místo zrušit v posledních 14 dnech, činí storno poplatek 100 % částky.
V obou posledních případech se vždy ihned vrháme na hledání Vašeho náhradníka. Pokud se nám podaří najít, pak Vám samozřejmě vrátíme plnou částku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.