Jahodové pyré
Detailní popis produktu
Hmotnost: 1kg
- Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
- Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
- Bez přidaných barviv a konzervantů.
Použití pyré:
- Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
- Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
- Ovocné nápoje, limonády, koktejly.
Co je to pasterizace?
- Jeden ze způsobů konzervace potravin.
- Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
- Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
- Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.
Složení:
Jahodové pyré (89,7 %), cukr (10 %), koncentrovaná šťáva z červeného ovoce (0,3 %).
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 277 Kj/65,5 kcal, celkový tuk: 0,234 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,041 g, sacharidy: 13,6 g, z toho cukry: 13,5 g, vláknina: 1,7 g, celkové bílkoviny: 0,7 g, sůl: 0,014 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář