Jahodové pyré

 

Jahodové pasterizované pyré obsahuje 89,7% jahodové dřeně, 0,3% šťávy z červeného ovoce a 10% cukru.

299 Kč 260 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Hmotnost: 1kg

  • Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
  • Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
  • Bez přidaných barviv a konzervantů.

 

Použití pyré:

  • Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
  • Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
  • Ovocné nápoje, limonády, koktejly.

 

Co je to pasterizace?

  • Jeden ze způsobů konzervace potravin.
  • Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
  • Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
  • Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.

Složení:

Jahodové pyré (89,7 %), cukr (10 %), koncentrovaná šťáva z červeného ovoce (0,3 %).


Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 277 Kj/65,5 kcal, celkový tuk: 0,234 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,041 g, sacharidy: 13,6 g, z toho cukry: 13,5 g, vláknina: 1,7 g, celkové bílkoviny: 0,7 g, sůl: 0,014 g.