Hmotnost: 1kg
- Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
- Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
- Bez přidaných barviv a konzervantů.
Použití pyré:
- Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
- Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
- Ovocné nápoje, limonády, koktejly.
Co je to pasterizace?
- Jeden ze způsobů konzervace potravin.
- Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
- Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
- Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.
Složení:
Malinové pyré (90 %), cukr (10 %)
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 338,2 Kj/80,4 kcal, celkový tuk: 0,27 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,019 g, sacharidy: 13,8 g, z toho cukry: 13,7 g, vláknina: 6 g, celkové bílkoviny: 1,3 g, sůl: 0,008 g.
Kategorie: | Ovocná pyré |
---|