Pyré z černého rybízu
Detailní popis produktu
Hmotnost: 1kg
- Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
- Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
- Bez přidaných barviv a konzervantů.
Použití pyré:
- Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
- Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
- Ovocné nápoje, limonády, koktejly.
Co je to pasterizace?
- Jeden ze způsobů konzervace potravin.
- Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
- Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
- Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.
Složení:
Pyré černý rybíz (90 %), cukr (10 %).
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 429,1 Kj/101,6 kcal, celkový tuk: 0,467 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,084 g, sacharidy: 19,3 g, z toho cukry: 15,8 g, vláknina: 7 g, celkové bílkoviny: 0,8 g, sůl: 0,007 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář