Pyré z černého rybízu

 

Rybízové pasterizované pyré obsahuje 90% dřeně z černého rybízu a 10% cukru.

269 Kč 234 Kč bez DPH
Na cestě od dodavatele

Hmotnost: 1kg

  • Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
  • Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
  • Bez přidaných barviv a konzervantů.

 

Použití pyré:

  • Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
  • Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
  • Ovocné nápoje, limonády, koktejly.

 

Co je to pasterizace?

  • Jeden ze způsobů konzervace potravin.
  • Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
  • Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
  • Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.

Složení:

Pyré černý rybíz (90 %), cukr (10 %).


Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 429,1 Kj/101,6 kcal, celkový tuk: 0,467 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,084 g, sacharidy: 19,3 g, z toho cukry: 15,8 g, vláknina: 7 g, celkové bílkoviny: 0,8 g, sůl: 0,007 g.