Valrhona Amatika 46 %
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo, kakaové boby z Madagaskaru, mleté MANDLE 16,1 %, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.
Doporučené použití: Formované a máčené pralinky – Tabulky – Krémy a ganáže - Pěny – Zmrzliny a sorbety.
Doporučené kombinace: Banán – Citronová kůra – Pomerančový květ – Mandlová pasta – Broskev – Grand Marnier – Jasmín.
Smyslový profil: Krémová textura Amatiky přechází do tónů kakaa, opečených mandlí a náznaku kyselosti, který připomíná piknik v poklidné atmosféře madagaskarské zahrady.
Balení: 3 kg (originální balení, které obsahuje 3 x 1 kg blok čokolády), 1 kg (námi přebalený 1 kg blok čokolády).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář