Kávová čokoláda
Detailní popis produktu
Rostlinná alternativa k bílé čokoládě, 100 % přírodní, bez laktózy a lepku, vegan
Tato čistě rostlinná kávová čokoláda se chová stejně jako tmavá čokoláda. Můžete ji využít jako základ pro lahodné krémy, ganáže, pěny či glazury.
Při temperování používejte stejnou temperační křivku, jakou byste využili při temperaci tmavé čokolády, pracovní teplotu udržujte na 31°-32°C.
Složení: kávová zrna, mandle, kakaové máslo, cukr, slunečnicový lecitin
Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.
Uchovávejte v temnu, při teplotě 16°-18°C
Balení: 0,2 kg, 0,5 kg , 1 kg, 4 kg
Vyrobeno ve Francii
Nutriční hodnoty na 100 gr : energie 558 kcal, tuky 41 g (z toho 23,2 g nasycené mastné kyseliny), sacharidy 33,7 g (z toho 29,2 g cukry), vláknina 6,7 g, bílkoviny 13 g, sůl 0,07 g.
Video dodavatele (podívejte se, jak se čokoláda vyrábí)